Over CNOW.

CNOW is een ondernemend bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en beheren van diverse sociale internetconcepten. Wij zijn ervan overtuigd dat websites uitermate gebruiksvriendelijk moeten zijn en een duidelijke meerwaarde moeten hebben voor de bezoeker. Ook willen we de mogelijkheid bieden tot interactie en netwerken. Het resultaat hiervan is dat ruim tweehonderdduizend internetgebruikers onze websites maandelijks bezoeken en het aantal pageviews boven de twee miljoen ligt.

Meer informatie

Portfolio

Een bezoek aan een van onze websites zal u een nog beter inzicht geven in onze doelstellingen en handelswijzen. Wij nodigen u dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan een van de websites die door ons reeds ontwikkeld zijn.

Wordpress Themes

Wordpress geeft de mogelijkheid een weblog bij te houden en zo ervaringen, kennis en gedachten met anderen te delen. Bezoekers kunnen op de Wordpress weblogs reageren. Op deze manier ontstaat interactie tussen internetgebruikers. Wordpress is gratis weblog-software, gepubliceerd onder een GPL-licentie. Men kan een template kiezen om een onderscheidende en persoonlijke stijl te creëren. Ook is het mogelijk om een gratis vertaling aan te vragen van een reeds bestaande template. De templates zijn klaar voor gebruik en zeer eenvoudig te implementeren. De website beantwoordt tevens vragen en adviseert over zaken als het gebruik van Wordpress, geld verdienen met je weblog en zoekmachine optimalisatie.

Bezoek zelf Wordpress Themes

Gedichtenweb

Gedichtenweb biedt voor zowel dichters als lezers een uniek podium. Op gedichtenweb kunnen internetgebruikers gedichten opzoeken en een vriend of geliefde aangenaam verrassen door het gedicht naar hem of haar op te sturen. Omdat alle gedichten overzichtelijk zijn gerangschikt in diverse categorieën, zijn ze gemakkelijk toegankelijk. Daarnaast is gedichtenweb een uitstekend online platform voor poëten om hun gedichten te publiceren en te delen met liefhebbers. Bezoekers van Gedichtenweb kunnen een cijfer toekennen aan een gedicht waardoor de dichter direct feedback ontvangt. Ook organiseert Gedichtenweb wedstrijden en biedt het de optie tegen betaling een uniek gedicht te laten samenstellen.

Kwaliteit staat bij gedichtenweb hoog in aanzien en wordt dan ook gewaarborgd. Iedereen kan gedichten insturen maar deze worden gescreend alvorens ze worden gepubliceerd. Gedichten welke veel spel- en/of taalfouten of MSN-taal bevatten worden niet geplaatst.

Bezoek zelf Gedichten Web

Hypotheek Tips

Hypotheken bestaan in allerlei vormen en maten waardoor het voor consumenten moeilijk is om de beste en voordeligste hypotheek te selecteren. De website Hypotheektips.net speelt in op dit probleem. De website is zeer compleet en biedt tips en uitleg om snel een goedkope hypotheek te vinden. Alle aspecten die bij het afsluiten van een hypotheek komen kijken worden uitgebreid behandeld. Bezoekers kunnen zelf tips insturen. Ook bestaat de mogelijkheid om een cijfer toe te kennen aan de artikelen en deze doorsturen naar anderen.

Bezoek zelf Hypotheek Tips

Vragenhelpdesk

Vragenhelpdesk is een van onze nieuwste projecten. Vragenhelpdesk geeft mensen de mogelijkheid al hun vragen te stellen over uiteenlopende onderwerpen. Andere bezoekers kunnen deze vragen beantwoorden waardoor er een unieke interactie tussen intergebruikers ontstaat. Informatie kan op deze manier zeer gemakkelijk worden uitgewisseld en het is een uitzonderlijke manier om elkaar te helpen en zelf kennis op te doen.

Bezoek zelf Vragen Helpdesk

Andere doelgroep nodig?

Op zoek naar een persoonlijke of meer specifieke doelgroep? Neem contact met ons op en binnen onze portfolio bieden we diverse mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.